Erős immunrendszerrel a vírusok ellen, a megelőzés, illetve a hatás csökkentése

Sajnos az elmúlt napokban egyre többen hallunk a koronavírus okozta veszélyről.

Mivel az elmúlt másfél évben sok információt szereztem az egészség megőrzésével, az immunrendszer erősítésével kapcsolatban, szeretném összefoglalni címszavakban, hogy a szakemberek, természetgyógyászok, saját tapasztalatom alapján mivel tudjuk csökkenteni a koronavírus fertőzés lehetőségét, illetve ha mégis elkapjuk, akkor a hatásának a csökkentését.

Én így készülök fel a betegségek megelőzésére egész évben. Nem is szokott látni a háziorvos. Most ezekkel a termékekkel és néhány eddigi szokás átgondolásával, minimális megváltoztatásával védekezem a koronavírussal szemben is.

Bárki számára elérhető, megbízható, ár-érték arányban nagyon jó, zömében magyar termékek. A cég több mint 24 éve működik Magyarországon ugyanazzal a három magyar tulajdonossal. Több nemzetközi és hazai elismeréssel, díjjal, kitüntetéssel rendelkeznek. Ezek a tények szerintem magukért beszélnek.

 

Fontos a megfelelő higiéniás szabályok betartása. Ha idegen helyen jártunk - függetlenül attól, hogy találkoztunk-e ott másokkal - utánna mindig mossunk kezet, fertőtlenítsünk. Egyébként is mossunk gyakran kezet szappannal.

Kerüljük a közvetlen érintkezést másokkal, kerüljük el azokat a helyeket, ahol sok ember fordul meg egyszerre.

Igyunk megfelelő mennyiségű vizet (felnőtt ember legalább 2 liter), ezt a nap folyamán sokszor, néhány kortyonként.

Ha megfázás, légúti megbetegedés, láz jelentkezik valakinél, akkor ne menjen sehova, telefonon vegye fel a kapcsolatot a háziorvossal vagy a megadott telefonszámot kell hívni.

Fontos a megfelelően működő immunrendszer. Mint tudjuk, az immunrendszerünk kiinduló pontja az emésztőrendszer, így fontos a bélflóra megfelelő táplálása és akinek az elmúlt két évben volt antibiotikumos kezelése, annak minél előbb el kell kezdenie a bélflóra helyreállítását.

Fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminok, ásványi anyagok bevitele és pótlása. Kiemelten fontos a C vitamin és a D vitamin megemelt dózisú szedése.

Étkezésnél ajánlom, hogy az étolajat cseréjétek le zsírra és azzal főzzetek, készítsetek ételt, mert ez biztosítja az epe ürülését, ami sokat segít az immunrendszer megfelelő működésében és a szervezetbe bekerült vírusok, baktériumok, gombák legyőzésében. 

Amit még természetgyógyászok ajánlanak: Tegyél a szobádba, gyerekek szobájába egy tányérra szeletelt vöröshagymát, cserélgesd 2 naponta. Fontos, hogy a hagyma utána nem használható fel, azt ki kell dobni.

Ha úgy érzed, hogy megfáztál, kapar a torkod, esetleg hőemelkedésed kezd lenni, akkor készíts izzadást segítő teát.

 

Bővebb információk is érdekelnek?

Ha szeretnél bővebb információt a használható termékekről, akkor meglapozhatod az egészségkatalust és a háztartási katalógust.

A termékeket a Biocom vagy Ökonet webáruházából lehet megvásárolni, méghozzá 20% kedvezménnyel. Ha van már saját vásárlói fiókod, akkor bármikor meg tudod rendelni saját magadnak, családodnak, rokonoknak, barátoknak. Ha még nincs vásárlói fiókod, akkor kérheted a termékekkel, azok árával, a vásárlói fiók elkészítésével kapcsolatos további információkat

ide kattintva.